Verder kijken dan corona, over de toekomst van onze gezondheid

Meisje op het Binnenhofd

In 2020 verscheen de corona-inclusieve VTV In de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland. (In de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland.) (c-VTV) 'Verder kijken dan corona, over de toekomst van onze gezondheid'.

Hoe ziet de toekomst eruit in het licht van de coronapandemie? Wat is de impact op onze gezondheid en de zorg? Welke directe en indirecte effecten zien we, nu en in de toekomst? In deze c-VTV verkennen we de impact van de coronapandemie vanuit diverse invalshoeken.

Aanbieding

Aanbieding c-VTV

Op 27 november 2020 werd de c-VTV In de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland. (In de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland.) aangeboden aan minister Hugo de Jonge en staatssecretaris Paul Blokhuis.

Samenvatting

Bekijk de samenvatting van de corona-inclusieve Volksgezondheid Toekomst Verkenning (c-VTV In de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland. (In de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland.)).

E-magazine

Een beknopte versie van de publicatie 'Verder kijken dan corona, over de toekomst van onze gezondheid' is verschenen als online magazine.